lördag 22 januari 2011

DAGENS CITAT den 22 januari 2011

"Skulle det inte vara enklare, om regeringen upplöste folket och valde ett nytt… ?"

(Berthold Brecht)

1 kommentar:

Anonym sa...

P*rr är ÄCKLIGT. Begreppet refererar till en oupplöslig bipolär helhet av Bild och Betraktare. Fenomenet är odelbart som en magnet. Och det är hos BETRAKTAREN allt det äckliga hopas.

Verklighetens kvinnor, p*rraktriserna, vänder sig bort i kväljningar och flyr i sexuell panik från de stirrande ögon, flåsande andetag, döda själar som förföljer dem.

En särskild tragedi åvilar dem om låtit sig förledas till medverkan framför kameran. De är ju tillintetgjorda som människor inte bara för livet utan för tid och evighet. En outrotlig mögelkultur av digitala ansikten som mångfaldigas, reproduceras, går i vågor över världen, återkommer som giftiga algblomningar.... för all framtid.

Till the End of the Time.

Som inte är avlägset. Den mänskliga psykiska ekologin är en gång för alla förpestad. Stjärnan Malört har fallit. Helvetet är här. Och straffet . För att vi harf förbrutit oss mot den naturliga lagens bildförbud. Det sannskyldiga Phopal. HIV. Dammen är brusten. Landskapet översvämmas i ultrarapid, och bara de 144 000 upplysta Få skall överleva.

p*rrrrrrrrrrr